Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gazdik újsága

 

Érmék (2014.02.23.):

Dupla érme: 

Menj és írd fel, hogy itt találtad meg.... mindegy hogy hanyadik ez neked! :D  Megvan az egyik jeled! De klassz! Így tovább, keressd meg és megnyered a játékot! Milyen szuper! :D

SOK SIKERT!

 

 Új terület (2014.01.09):

A nagyvárosban új terület nyítl meg: Állatorvos... ott vizsgáltathatod meg kutyidat!

Remélem tetszeni fog, sziasztok, jó mulatást! :D

Ow

A nevelde pénzjele: (2012.07.30.):

Ez: ß

Ez lett a nevelde jele! Mivel más weboldalaknak is ez $ a neveldejelük!

Nos, jó játékot, és persze még egy hír, ami mindnekinek szól: hetente kaptok 5800 ß-t, és szeretném, ha mindenki beosztaná, hogy jól meglehessen! Sziasztok!

Frissítések (2012.07.30):

Ma kap a weboldal egy új színű oldalt, és fejlécet! 

Perzse jött mmég néhány tétel, amiket megnyerni élmény!

Jó játékot!

Ma egy új tételt kapunk azaz menüpontot (2012.08.01):

Ez a menüpont, egy Avatar, ami azt jelképezi, milyen ruhában mész el kutyasétáltatásra! Érdemes, ha kipipálsz egyet, ert akkor legalább leszólnak, de ezzel a mondattal: Micsoda divat! Mivel nem csak lányoknak van a nevelde, hamarosan megkap az Avatar oldal fiu Avatarokat is! tEhát nektek is lesz miben kimennetek, fiuk! Jó játékot! ;3

Ti düntitek el! (2012.8.01.):

Ahhoz, hogy jobban érezzétek magatokat, lássátok a Szavazások menüpontot! Mostantól ti dönthetitek el, hogy hetente hogyan változzon a dizánj színe! Amikor jövőhéten megnézem, hogy milyen szavazatok vannak, akkor amiből több van, az lesz a kiválasztott! Így ízlésetek szerint fog változni! Jó szavazást, remélem, mindenkinek tetszeni fog a weboldal így!

Pénzjel, amivel fizetsz! (2012.08.07.):

Ma, nem a kis pénzjel változik mge, hanem kaptok egy uj menüpontot! Ez a menüpont: Pénzjelek     Amikor megváltozik a pénzjel, akkor átrajzoljuk! Nézzd meg, mivel is fizetsz igazából! Gyerünk, jó mulatást!!!

Autamtikus pénzkifizetések! (2013.02.16.)

Nos, lássuk csak, a nevelde úgy döntött, hogy a pénzfizetést mármint a havi fizetést, és minden héten automatikusan fizetünk neked, nektek! Nos további jó mulatást! Ja és a regisztrációnal  a toborzott tagokért bupla annyit lehet kapni, ugyhogy sokszor látogassátok ezt a helyet!