Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kutyák kézikönyve

 

 

Kutyád mindennapi szokásai:

Ezekre kutyádnak minden nap szüksége van! Ivás, Evés, Játék, és persze hetente 2-ször állatorvoshoz vinni, betanítani, amit hetente tehetsz meg, 1-szer! Kutyád, mindig fél az állatrovoshoz, ezért betaníthatod arra, hogy ne féljen! Ki kell vinni midnen nap 1-szer sétálni, és gondozni, esetleg ha nagyszőrű kutyád van, akkor fésülni, mosdatni, amit kutyád oldalán találsz meg! Ezek igen fontos dolgok!

Kutyám tanítása:

Kutyádnak a tanítást henete 1-szer kell megnyomni, a kutyád adatlapján, mivel hetente minden nap tanul egy kis időt! Hidd el, elmehetsz vele versenyekre, ha már megtanult gyorsan versenyezni, és a szabályokat betartani, vayg ha ugy érzed, akkor egy kölyökfutamra állítsd be, és meglátod, tehetséges-e a kutyád ebben is!

A futamokra a feliratkozást a Futamok menüben teheted meg, avgy ha kutyád unatkozik, az oldalán mutatni is fogja!

Jó mulatást az uj funkciókhoz! Szép nyarat!

Amugy kutyád el is küldheted 200  érméért egy napra a kutyacsaládjához oldalán! és nyaral ott 1 napot!

Minden napi szükséges belépés:

Ahogy a tárgyaknak a szobádban, itt is megvan annak a rendje, hoyg midnen napi belépés! Ez annyira fontos, mint a midnen napi evés! Mivel kutyád minden napi evése, ivása, és Wc-zése, esetleg a játék, egészség, és a többi, és a többi... létfontosságu! Tehát, nem szokás midnen felhasználónak napokat kihagyni, mivel az elég rossz dolgot jelenthet! Tehát, a kutyád egészségbentartásához minden nap be kell jelentkezned!

Levelek csoportosítása:

Vannak privát, esetleg magánlevelek... Ha magánlevelet akarsz küldessz, akkor írd meg a neved, és a cím legyen az, akinek küldöd, ilyenkor akárki megnézheti amit üzensz, de csak akinek küldted, arra érvényes!Mivel nincs belépés ezen a weboldalon, ezért nincs kli feltörje a jelszavad, és eladja összes kutyád! Tehát, ha valakinek írsz, nyugodtan, akármit írhatsz neki4 Még azt is, hogy hány éves, vagy ilyesmi!

A privát üzenetet több névre egyszerre is elküldheted! A címnek több nevet vesszővel írj! Akiknek levelet írtál, azok megtalálják a(z) "Üzeneteim" mappában4 Ha írsz valakinek,  azt kiteszem, átmásolom egy helyre, és el tudják olvasni! Ennyi az egész!

Tételek jelentősége:

Amint minden oldalnak, az "Aranypiaci" tételeknek is van jelentőségük, magyarázatuk....

Kronosz időmérője: Kutyád kedvét növeli, ha belépsz, növelési szám: 25 %, kutyád örömmel fogad, egészségesen, növeli egészségét is, de csak ha 5 nap folyamatosan beléppsz kutyádhoz! Növelése: 25 % egészség!

Isten könnyei:  Kutyád igaz szerelmet talál, udvarol, és kedveskedik neki... Rengetegszer elvan majd egyedül is, szófogadóvá válik, az irántad érzett viszonya megnő! 50 %-kal!

Zeusz kincse: Minden héten kapsz 2 AranyPénzt, ezért 3 arany érdekében tudod 1 hónapra megvenni, ha elhasználtad 1 hónap alatt, kamrádból eltűnik! Kutyád ezért ennek segítséfével aranyat is tud nyerni neked a futamokon!

A Szél szele: Kutyád a futamokon mindennél gyorsabb lesz, ha kettőt adsz neki, dupla annyira, és ezt 5-ször meg tudod csinálni, azonban utánna töbször nem engedi! Akár képes 1. helyezetet is elérni!

Aranyszarv: Kutyád, ha hím, ha nőstény, több mint 4 utódot kap! Ez ugyan nagyzserű hír, hiszen minden az összes utódot ugyanazon a kutyaavataron gondozod!

Rózsaszín Orchidea: Kutyád szépségét, vonzóságát, kedvességét növeli, de csak ha nőstény kutyákra hat! Azonnali rosszullétet is okozhat, mivel nem minden kutya képes kibírni!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.