Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Súgó

 

A játékkal kapcsolatbeli információk:

Elemek futamokra:

Hogyha vettél egy "elemet" kutyádnak az "Aranypiacon" akkor a futamokban bónuszt kaphat, és a profi azaz "pro" versenyekben elemekkel tudtok akadályt tenni a többi elemes kutya ellen! Ezzel több száz érmét is lehet nyerni! :D Hatalmas akció, holnaptól, Ow-tól lehet venni érméket, rendes pénzért, de csak Szupergazdiknak!

kutyaNevelés:

Ugyebár, van egy kutyád! Nos, a kutyád fajtáját megírhatod a regsiztrációnál! Szaporítani úgy tudsz, hogy egy másik embertől kérdezel pl:. Kedves Ow, van-e hím kutyád, ami pl.. alaszkai malamut?! Ekkor akitől kérdeztünk, az válaszol a hozzászólásodra! van, vagy nincs! Ha valamelyik kutyád terhes, mindig páros számú kölyköket szül! Ebbő, egyik fele a tiéd, másik a hím kutya tulajdonosa, vagy esetleg nőtény! A kutyád minden nap reggel unatkozik, ha nem tudsz belépni, 1 napig, kutyád másnap félegészségben kel fel! A kutyád sose hal meg, és bundáját mindne nap ki kell kefélni! vagy összeragad, és nem lesz aranyos! Ahhoz, hogy kutyád híres legyen, az utca menüben kell kivinned, és ahányan megsimogatják, azt meg kell írnod a naplódba! Nem szabad hazudni, mertz az utcán megírják, ki milyen nevű, nemű kzutyád simogatnak meg! a Celebek tetszés szerint simogatnak! (mik a celebek:  próbajátékos emberek), végül, a kutyád folyamatosan elmegy vécére, mármint automatikusan!

Pénztartalékom emelése, növelése:

Ahhoz, hogy Szupergazdivá válj, pénztartalékod növelését kell végrehajtanod! mivel a Szupergazdik pénztartaéka mindig feljebb van 2.000.000. ß-nél!Nem semmi, mi?! Ez után  korlátlan mennyiségű dolgot vásárolhatsz! Ez a dolog olyan tárgyak megvásárlását is lehetővé tezsi, amiket más nem vásárolaht meg! Akár tervezhetsz saját tárgyakat, és kifestheted! A pénztartalékod ugy tudod növelni, hogy küldesz egy e-mailt erre. kutyus11@citromail.hu! Ezzel megugrik a pénztartalékod 2.000.000. ß-re! Egyszer küldhetsz csak e-mailt! Ha már elfogyasztottad az összes pénzed, kérek egy e-mailt, de olyan szöveggel, hogy elfogyott a pénzem, kellene eg ykis segítsg Ow! Ekkor kapsz Ow-tól 500.000. ß-t! De nem kérhetsz egszerre töbszö is pénzt! Ownak végtelen mennyiségű pénze van!

Kérdéseim:

ha vannak kérdéseid, akkor írj e-mailt, és írd le a kérdésed! kutyus11@citr... ról kapsz majd választ kérdésedre! Ha érdeklődni akarsz, akkor személyesen is beszélhetünk!akár kérdezhetsz s az e-mail címemen! Jó játékot, szerkesztő... kérdéseid tedd fel a kérdések enüben!

Közösség, barátság:

Amint tudjátok, megvan a chat ahol megismerkedhetsz másokkal, és kérdésedire választ kaphatsz! Nos, Amint tudod, Ow is szokott írni oda, és ha kértdésed van a caht-an, akkor írd akitől kérdezel (nevét) és kérdésed! Tudod, mindnekinek kell eg ykis megismerkedés, vagy keressd fel a "Barátaim" területre, ahol üzenhetsz nekik! bemásoom az üzid annak a pasotaládájába, akinek üzened!

Kutyatenyészet!

Amint tudod, nem lesz több kutyád, csak a megvásárlással, hanem tenyésztened kell őket! A kutyád oldalán megtalálod (nem rögtön) a Társkereső funkciót is! Ha kutyád hím nemű, akkor sjanos csak ajánlatot tudsz tenni, hogy valamely ugyanolyan kutyafaj elfogadja! Ekkor, mikor 2 hét múlva a kutyád születőben vannak, a nőstény kutyagazdinak ell kell döntenie, mennyit tart magánál! Ilyen időben nem pontos kölyökszámot adnak meg az orvosok! Ha kutyád házasítod, azt meg kell írnod, nekem az orvosnál, majd 2 hét múlva vidd el kutyád egy vizsgálatra! Ha te nem is, majd Ow ír üzit ez üggyel kapcsolatban, ha elfelejtenéd elvinni, és megírja még azt is, mennyi kölyök lesz! Ekkor nem felével kell elfogadnod, hanem amennyit fel akarsz nevelni! A kutyák maximális születési száma, a: "8"! Erre nagyon figyelni kell... Többféle kombinációban is elfogadhatod, mennyi kölyköt akarsz! Nem mindig 8 születik! Lehet hogy csak 5, 6, 4! stb! Ha mondjuk 5 születik, akkor nem fogahatod mindet el! Mert a hím gazdájának is kell kölyök! Ha 5 kutya született, nem fogahtaod el a háromnegyedét, hacsak a másik gazdi bele nem egyezik! Pl:. 5 van! Nem fogahtazs el se 4-et, se 5-öt!!! A született kutyákbók a te döntési részedre midnig 2 ell kell venned! Ennyi az egész!

Bónuszok, elemek használata:

Nyilván tudjuk, hogy a bónuszok, esetleges alakban az elemek nagyon hasznosak! Senki nem gondolta volna, hogy e tétel többre is képes!

Elemek, pl:. víz, tűz, föld... stb... :

Különleges erővel bírnak kutyád egészségére, és a tulajdonságaira! Mint mondjuk XD kutyái is! Vannak elemek, amik növelik kutyád gyorsaságát, egészségét, kedvét, és népszerűségét! De vannak oly tételek, amik lehetővé teszik kutyád konfrigulálását a valóságos énjével..... Ilyenkor kutyád kedvedre: csinosíthatod, szépítheted, szőrét változtathatod, és ilyesmik... Ezekről annyit, hogy néhány kutyafajra veszélyesek! Például gyorsaságtúladagolás, amitől kutyád nagyonis el tud hízni! Az ilyen tételeket mutasd be az orvosoknak is! Ők majd adnak használati tanácsot!

Futamok:

Ha kutyád rosszkeddvel ébred, és persze hím nemű, azt üzeni tetsmozgása, hogy nyugodtan vigyél el edzeni! Sok sikert, nyerj, és legyen nagy szerencsétek!